Poika toivoi synttärijuhliin punaisia macaroneja. Käytin näihin koko määrän mansikkatomusokeria, muuten tehty vanhalla ohjeella. Ei ehkä toiminut ihan yhtä hyvin tuo mansikkatomusokeri kuin tavallinen, pohjat halkeilivat paljon enemmän kuin tavallisesti mutta maku oli ihan hyvä.

Macaronien väliin:

250 g isoja mansikoita
1 pkt mascarponejuustoa
100 g valkosuklaata

Viipaloi mansikat. Sulata valkosuklaa, sekoita se mascarponeen. Pursota valkosuklaamascarponea tilkka macaronin puolikkaan päälle, aseta päälle mansikkaviipale ja pursota lisää mascarponea, aseta päälle toinen puolikas.

Kannattaa täyttää noin tunti ennen tarjoilua ja antaa jähmettyä kylmässä, seuraavana päivänä ovat jo aika pehmeitä, varmaankin mansikoista irtoaa sen verran nestettä että pehmittää macaronit.