Koska valkosuklaiset cake popsit olivat niin herkullisia, piti kokeilla myös suklaisia versioita..

6 munaa
3 dl sokeria
1 1/2 dl maitoa
4 1/2 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
5 rkl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1½ dl öljyä

200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g persikka-mango-hilloa

400 g suklaata

Vaahdota munat ja sokeri. Lisää yhdistetyt kuivat aineet sihdaten ja varovasti sekoittaen. Lisää maito ja öljy, sekoita.

Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille, paista 200 asteessa n.20 min.

Murustele jäähtynyt pohja kulhoon, lisää tuorejuusto ja hillo, sekoita tasaiseksi.
Pyörittele taikinasta palloja, laita jääkaappiin jähmettymään.
Dippaa jähmettyneet pallot sulaan suklaaseen. Säilytä jääkaapissa!