Oli tarkoitus juhlia kaksivuotiaita melkein-synttärikaimoja, mutta sairastelut esti bileet, kakun ehdin tehdä kuitenkin..


3:n munan sokerikakkupohja

Täyte:

1 pussillinen Mini-Pätkiksiä (tai vastaava määrä Pätkis-patukoita)
2 dl kuohukermaa
½ pss Marianne-crushia

Kostutukseen
maitoa

Koristelu & kuorrutus
1 prk Flora vispiä
n.100-150 g valkoista marsipaania
Nestemäisiä elintarvikevärejä

Kuumenna kerma kattilassa, sulata siihen Pätkikset. Anna jäähtyä jääkaapissa pari tuntia. Vatkaa sitten vaahdoksi, lisää vaahtoon Marianne-crush.
Täytä kakku.

Etsi haluamasi kuva, tulosta siitä sopivan kokoinen. Kauli marsipaani ohuehkoksi, leikkaa siitä kakun kokoinen ympyrä. Paina kuvapaperi marsipaanin päälle, paina esim. coctailtikulla kuvan ääriviivat ja yksityiskohdat marsipaaniin (älä paina liikaa ettei mene läpi, älä myöskään liian vähän että viivat näkyy..) ja maalaa elintarvikeväreillä kuva marsipaaniin. Anna kuivua (jääkaapissa).

Vatkaa Flora vispi. Levitä ohut kerros kakun päälle, aseta marsipaanikuva päälle. Pursota reunat.