1549682.jpg

Pohja:

5 munan sokerikakkupohja ( n. 25 cm vuoassa)
3 munan sokerikakkupohja (n. 20 cm vuoassa)

Täyte:
1 prk Flora Vispiä
1 prk maitorahkaa
4 liivatetta
200 g valkosuklaata
200 g vadelmia
1 prk maustamatonta tuorejuustoa
1 prk vadelmahilloa

Kostutukseen maitoa

Kuorrutukseen n. 1½ prk Flora vispiä ja punaista elintarvikeväriä

Paista kakut, jäähdytä ja halkaise molemmat pohjat.

Jos käytät ulkomaisia pakastevadelmia, keitä niitä noin 5 minuuttia ja jäähdytä. (Säästä osa keitinvedestä, voit liottaa siihen liivatteet!)
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.
Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa.
Vatkaa Flora vispi vaahdoksi.
Yhdistä notkistettu tuorejuusto ja valkosuklaa, ja vispi ja maitorahka. Yhdistä sitten nämä seokset. Liuota liivatteet kiehuvaan vesitilkkaan ja lisää ohuena nauhana vaahtoseokseen. Lisää vadelmat.
Täytä kakku, kostuta ensin maidolla, levitä vadelmahillo ja sitten vaahtoseos. Tee näin myös isomman ja pienemmän pohjan väliin, mutta niin, ettei täytettä tule isomman pohjan reunoille asti.
Anna maustua jääkaapissa vähintään pari tuntia, parhaimmillaan kakku on seuraavana päivänä.
Kuorruta ennen tarjoilua kuohkeaksi vatkatulla Flora vispillä.