Pohja
200 g kaurakeksejä
100 g suolatonta voita
2 rkl kaakaojauhetta

Tummasuklaatryffeli
200 g tummaa suklaata (esim. Fazer Ögon)
200 g taloussuklaata
4 dl kermaa
2 dl tomusokeria

Valkosuklaatryffeli
400 g valkoista suklaata (esim. 200 g Fazer Ögonia ja 200 g Pandan)
4 dl kermaa

Koristeluun
kaakaojauhetta
kermavaahtoa
ananaskirsikoita

Murskaa kaurakeksit joko muovipussissa kaulimella tai monitoimikoneessa. Sulata voi, sekoita siihen kaakao ja keksin murut.
Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuoan (26 cm) pohjan kokoinen pala. Taputtele muruseos tasaiseksi. Paista pohjaa 180 asteessa noin 10 minuuttia. Anna jäähtyä.

Sulata tumma ja taloussuklaa mikrossa tai vesihauteessa. Anna jäähtyä hetki. Vatkaa kerma ja tomusokeri löysäksi vaahdoksi. Lisää suklaasula, vatkaa lisää. Kaavi välillä kulhon pohjalta, suklaalla on taipumus valua pohjaan ja jämähtää sinne. Vatkaa kovaksi vaahdoksi.
Kaada suklaavaahto jäähtyneen pohjan päälle, ja laita jääkaappiin n. 4 tunniksi.

Sulata valkoiset suklaat mikrossa tai vesihauteessa, anna jäähtyä. Vatkaa kerma löysäksi, lisää suklaasula ja vatkaa kovaksi vaahdoksi. Lisää tummasuklaakerroksen päälle.
Jätä vuoka jääkaappiin yön yli.

Koristele esim. siivilöidyllä kaakaojauheelle, kermavaahdolla ja ananaskirsikoilla, nauti! :)