Tulihan niitä kommentteja muutama kun vähän lypsi, kiitos niistä siis :)
Tuntuu tosiaan paljon mielekkäämmältä pitää koko blogia kun jonkinlaista palautetta saa, jollei täällä kukaan kävisi niin mitäpä minä tätä turhaan päivittäisin, joten kommentoikaa ihmeessä, olette tärkeitä kun käytte!
Tässäpä siis teille ihanan mehevää porkkanakakkua tarjolla, ohje Unelmakakut-kirjasta.

1963551.jpg

Pohja:
150 g margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
4 dl jauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
100-120 g valkosuklaata
1 prk ananasmurskaa mehuineen
2-3 porkkanaa
½ dl kookoshiutaleita

Kuorrute:
300 g maustamatonta tuorejuustoa
2 dl tomusokeria
2 rkl sitruunamehua

Koristeluun
oranssia & vihreää marsipaania
kookoshiutaleita

Vaahdota voi ja sokeri, lisää kananmunat vatkaten joukkoon. Yhdistä kuivat aineet. Rouhi suklaa ja raasta porkkanat. Pehmitä raastetta lämmittämällä mikrossa n. 1½min.
Sekoita kaikki aineet yhteen.
Paista voidellussa ja korppujauhotetussa(tai kookoshiutaloidussa ;) ) 24-26cm vuoassa 175 asteessa noin tunti.
Jäähdytä.

Notkista tuorejuusto kulhossa, lisää tomusokeri sihdattuna ja sitruunamehu, sekoita tasaiseksi.
Levitä kakun päälle ja anna jähmettyä kylmässä.
Koristele marsipaanista tehdyillä porkkanoilla ja kookoshiutaleilla.