Tupaantuliaisten suolaiset tarjottavat.

Pohja Pirkka pakaste piirakkataikina (2:n piirakkaan meni 1 1/4 pakettia)

Täyte (2:n piirakkaan)

200 g ruohosipulituorejuustoa
2 prk kermaviiliä
3 munaa
½ nippua persiljaa

Lisäksi (yhteen piirakkaan)

n.200g lämminsavulohta
1 punasipuli

TAI

300 g kinkkusuikaleita
250 g kirsikkatomaatteja

Leikkaa piirakkavuokiin sopivat pyörylät leivinpaperista. Kauli taikina leivinpaperille, aseta vuokaan.

Sekoita täytteen ainekset persiljaa lukuunottamatta yhteen tasaiseksi. Silppua persilja.

Lohipiirakka: hienonna lohta, varmista ettei jää ruotoja. Pilko punasipuli pieneksi silpuksi. Levitä molemmat vuokaan taikinan päälle. Ripottele päälle puolet persiljasta ja kaada puolet juusto-viilisekoituksesta.

Kinkkupiirakka: leikkaa kirsikkatomaatit puolikkaiksi. Levitä kinkkusuikaleet vuokaan taikinan päälle, asettele kirsikkatomaatit ja ripottele päälle puolet persiljasta. Kaada puolet juusto-viilisekoituksesta päälle.

Paista piirakoita 200 asteisessa uunissa n. 20-30 min.