Pohja:
3 dl sokeria
150 g voita/margariinia
150 g tummaa suklaata
ripaus suolaa
4 munaa
2 tl vaniljasokeria
1,5 tl leivinjauhetta
2 rkl perunajauhoja
1,75 dl vehnäjauhoja
4 rkl maitoa

Täyte:
250 g suolatonta/vähäsuolaista voita
500 g tomusokeria
2 rkl maitoa
1 rkl vaniljasokeria
2 dl kuohukermaa
50 g tummaa suklaata
Aprikoosimarmeladia

Kuorrutus:
425 g tomusokeria
1 valkuainen
2 pss rakettiglukoosia
Marsipaania

Kuorrute kannattaa valmistaa päivää, paria etukäteen, on helpompi työstää (kuulema ;) ).
Sen teet näin:
Siivilöi vajaa 400 g tomusokeria kulhoon, lisää valkuainen ja glukoosi. Sekoita kunnes alkaa kokkoroitua. Vaivaa tasaiseksi palloksi. Ripottele tomusokeria puhtaalle alustalle ja vaivaa vielä n. 10 minuuttia kunnes on hyvin sileää. Kääri valmis taikinapallo kelmuun ja tiiviiseen rasiaan jääkaappiin.

Sitten kakku:
Sulata suklaa mikrossa/vesihauteessa. Vaahdota voi ja sokeri. Erottele keltuaiset ja valkuaiset. Vatkaa keltuaiset ja suola voivaahtoon. Sekoita muutama lusikallista vaahtoa suklaasulaan, lisää maito. Tämän jälkeen lisää suklaa voivaahtoon.
Siivilöi kuivat aineet taikinaan. Vaahdot valkuaiset ja käännä ne varovasti taikinaan. ÄLÄ KOLAUTA VALKUAISVAAHTOASTIAA!
Kaada taikina voideltuun ja leivitettyyn vuokaan. Paista 175 asteessa n. 60 minuuttia.

Halkaise kakku sen jäähdyttyä kolmeen osaan. Tee täyte:
Vaahdota voi vaaleaksi. Lisää puolet siivilöidystä tomusokerista ja vatkaa. Lisää maito, vaniljasokeri ja loppu tomusokeri. Sekoita tasaiseksi. Osa n. 1/3 tästä sokericremestä erilleen. Pilko suklaa pieneksi rouheeksi. Vatkaa kerma. Sekoita creme, kerma ja suklaa varovasti yhteen.

Kostuta kakku maidolla, lisää kerros marmeladia ja suklaatäytettä.
Siloita kakun pinta erilleen otetulla cremellä.

Kauli aiemmin tekemäsi sokerimassa ohuehkoksi, pyöreäksi levyksi voipaperin päällä tomusokerin avulla. Nosta levy kakun päälle.
Kauli ja leikkaa marsipaanista kuviot, kiinnittyvät sokerimassaan hyvin veden avulla.