Ani's haastoi minut jokin aika sitten karkkimeemillä, ja eilen vihdoin pääsin käymään Makuunissa pienellä karkkishoppailulla, joten pääsen asiaan..

Haasteen säännöt:

1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.
2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.
3. Tämän jälkeen haasta vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.
4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi…

2193030.jpg

1. Tervapiru
Kovasti tervalta maistuva musta paholainen ;) kuuluu ehdottomiin suosikkeihini. Kovin montaa näitä ei kerralla saa syötyä, mutta muutama on aina pakko pussiin saada!

2193034.jpg

2. XL-tennismailat
Etenkin mustat, noista värillisistä en niin välitä, vaikka tuleehan nekin sieltä pussista syötyä, etenkin kun sen sisältö tuppaa jäämään aina tummanpuhuvaksi, joten välissä on ihan kiva napata joku värikkäämpi yksilö..

2193040.jpg

3. Fudget
-etenkin vanilja- ja lakritsisellaiset, suklaakaan ei ole paha ollenkaan. Vaniljafudget ovat olleet suosikkeja pitkään, siitä lähtien kuin kotikylän lähimarkettiin tuli irtokarkkihylly, mistä (ihme ja kumma!) sai itse kauhoa karkkeja pussiinsa eikä tarvinnut kailottaa kioskin tädille että "ja markalla noita kolmosia!" ;D (Vaikka nyt siinä olisikin tunnelmaa muttei juuri missään taida enää moista mahdollisuutta olla..) Silloin siis vaniljafudgeihin tutustuin, ja myöhemmin niiden rinnalle nousivat lakritsafudget.

2193043.jpg

4. Tassut
En muista virallista nimeä, mutta joku Leafin tassu se on. Löytyy (ainakin ennen) myös TV-sekoituspussista, sieltä pongattu suosikkilistalle.

2193050.jpg

5. Valkosuklaamaissipallot
Näitä on ihana rouskutella! Joskus olen syönyt myös samanlaisia, mutta missä maissipallo sisällä oli maustettu kanelilla, ne olivat vielä parempia, mutten niitä ole enää löytänyt, lieko sitten samoja nämä mutta reseptiä muutettu..
Muutenkin suklaakarkit yleensä löytävät tiensä irttispussiini, nyt vain joulun jäljiltä alan olla melko tympiintynyt hetkeksi aikaa suklaaseen, etenkin kun konvehtilaatikoita on vielä hyllyt pullollaan..

2193060.jpg

6. Dracula-pills
Varmaankin, jos pitäisi valita yksi karkki ylitse muiden, se olisi tämä! Näitä ei jossain välissä löytynyt mistään, luulinkin jo, että valmistus on lopetettu, mutta nykyään onneksi taas on hyllyssä. Tosin tällä kertaa näihin oli tarttunut jostain piparmintun makua, mikä nyt ei sinällään huono maku ole ollenkaan, mutta ei Draculoiden pitäisi sille maistua.. Pöh.

2193065.jpg

7. Noitapilli
Klassikko, kaivanneeko edes selittelyjä??


Muuten, kuvittelin tosissaan valinneeni viittä laatua karkkeja, kun otin kuvat koneelle, tajusin että niitäpä tulikin useampi :D

Haastan:

Marjulin, jolle tarjoaisin reilun kaupan tummaa suklaata,
Kataliinan, jonka veikkaisin tykkäävän polka-piparminttukarkeista,
ja uuden tuttavuuden, Tiinan, jolle uskaltautuisin antamaan Snöre-lakunauhoja (ihan neuleharrastuksen puitteissa ;) ).

-Enkä oo millänikään jollette jaksa tai viitsi tehdä tai olette jo tehneet!

Ja tähän loppuun haluan toivottaa vielä kaikille lukijoilleni

RÄISKYVÄN ONNELLISTA ALKANUTTA VUOTTA 2009!!