Nakkiyllätykset tai nakkipiilot maistuu erityisen hyvältä retkieväänä!

Voitaikina:

2½ dl maitoa
n. 6 dl jauhoja
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
150 g voita

Sekoita kuivat aineet maitoon, vaivaa kaulittavaksi taikinaksi.
Kaulitse ohuehkoksi, levitä voita päälle, taita, levitä voita ja kaulitse taas ohueksi, toista pari kertaa.
Voit toki myös käyttää valmista pakaste voi- tai lehtitaikinaa.

Täyte:
8 nakkia
sinappia
ketsuppia
paahdettua sipulirouhetta

Rouhi sipulirouhe hienoksi.
Leikkaa kaulittu taikinalevy 8 palaan, sipaise jokaiseen sinappia, laita päälle nakki, pursota ketsuppia ja ripottele sipulirouhetta päälle.
Kietaise taikina nakin ympärille ja voitele munalla.

Paista 200 asteessa noin 15-20 min. Tarjoa lämpiminä!