"Viralliseen" 2-vuotiskakkuun pääsi sankarin lempihahmo, Pingu!


Pohjana 6:n munan sokerikakku pohja ryyditettynä desillä tummaa kaakaojauhetta

Täyte:
2 prk kondensoitua maitoa
2 dl kuohukermaa + sokeria + vaniljasokeria

Kuorrutus:
1½ prk Flora vispiä
n. 180 g valkoista marsipaania
elintarvikevärejä

Irroita maitopurkeista etiketit, ja laita purkit kiehuvaan veteen. Keitä 3 tuntia, lisää vettä tarpeen mukaan, purkkien täytyy olla peitettyinä vedellä! Itse keittelin asteikolla 1-6:n 3:lla, niin että poreilee kevyesti.

Ota purkit vedestä kolmen tunnin jälkeen ja anna jäähtyä.

Halkaise kakku. Vatkaa kerma, mausta sokereilla. Kostuta kakkupohja maidolla.
Levitä pohjalle kondensoidusta maidosta keittämääsi toffeeta ja päälle kermavaahtoa.

Etsi haluamasi kuva, tulosta siitä sopivan kokoinen. Kauli marsipaani ohuehkoksi, leikkaa siitä kakun kokoinen ympyrä. Paina kuvapaperi marsipaanin päälle, paina esim. coctailtikulla kuvan ääriviivat ja yksityiskohdat marsipaaniin (älä paina liikaa ettei mene läpi, älä myöskään liian vähän että viivat näkyy..) ja maalaa elintarvikeväreillä kuva marsipaaniin. Anna kuivua (jääkaapissa).

Vatkaa vispi kuohkeaksi. Levitä ohut kerros kakun päälle, aseta kuva ja pursota reunat.