1532761.jpg

Neljään vartaaseen tarvitset
4 kpl (1 paketti) porsaan ohutleikkeitä (esim. Florida-marinaadissa)
1 pkt pekonia
3 maissintähkää
4 tomaattia

Jos käytät puisia varrastikkuja, laita ne veteen likoamaan joksikin aikaa ennen grillausta, eivät syty tuleen..
Ota porsaan leikkeet huoneenlämpöön samoihin aikoihin kun laitat grillin tulille.
Esikypsennä maissit, tässä käytin pakastemaissintähkiä, keitin niitä kymmenisen minuuttia kevyesti suolatussa vedessä.
Leikkaa jäähtyneet maissit kolmeen osaan.
Pyyhi porsaanleikkeistä marinadi pois talouspaperilla. Leikkaa leikkeistä rasvat sun muut ylimääräiset pois ja leikkaa ne myös kahteen osaan. Kääri palat pekonisiivuihin.
Työnnä tikkuihin maissinpala, possupala, tomaatti, possu ja viimeiseksi taas maissi.
Grillaa kypsiksi, noin 5 minuuttia puoleltaan. (Nämä pääsivät vähän mustumaan kun olin turhan innokas ja laitoin turhan kuumaan grilliin..)

Tarjoa lohko/uuniperunoiden, salaatin, voisulan ja maustetun fraichen kera!