Puolivuotishääpäivää juhlittiin tänään :) <3

Pohja:
200 g digestive-keksejä
75 g voita

Täyte:
2½ dl kuohukermaa
vaniljatanko
100 g valkosuklaata
200 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl sokeria
4½ liivatelehteä
2½ rkl vettä
3 rkl sitruunamehua

Koristeluun:
tuoreita mansikoita ja mustikoita

Halkaise vaniljatanko, kaavi sisukset pieneen kattilaan jossa on kerma. Lisää myös vaniljatangon ranka kerman joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi, nyppää tanko pois ja lisää valkosuklaa, hämmennä kunnes suklaa on sulanut, älä keitä!
Laita kermaseos jäähtymään jääkaappiin.

Murskaa keksit ja sulata voi, sekoita yhteen ja painele irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa jääkaappikylmä kermaseos + sokeri vaahdoksi. Kuumenna vesi ja sitruunamehu kiehuvaksi, ja liuota niihin liivatteet. Sekoita liivateseos tuorejuuston sekaan, yhdistä kermavaahtoon.

Kaada seos irtopohjavuokaan, anna hyytyä kylmässä yön yli.

Koristele hyytynyt kakku tuoreilla mansi- ja mustikoilla ;)