Ohje Karpin leivontakirjasta. Seuraavalla kerralla tosin aion keittää seosta ennen kookoshiutaleiden lisäämistä, veikkaisin että onnistuu paremmin niin...



1 dl karppisokeria
50 g kookosöljyä
1 dl kermaa
1 dl kookosmaitoa
200 g kookoshiutaleita
100 g suklaata

Sulata sokeri ja kookosöljy kattilassa. Lisää kookosmaito, kerma ja kookoshiutaleet ja anna kiehua hiljalleen.
(Tässä ehkä kannattaa lisätä vain nesteet ja keitellä hetki, lisätä hiutaleet vasta lopuksi?)
Anna seoksen levätä tunti viileässä, muotoile siitä sitten palloja (tai patukoita kuten alkuperäisessä ohjeessa, minun seos oli vain niin huonosti muotoiltavaa että pallot onnistuivat helpommin kuin patukat..).
Laita palat tunniksi pakastimeen.
Sulata suklaa, kasta kookospalat suklaassa tai pursota suklaata niiden päälle.

Säilytä kylmässä.

Nämä oli kyllä ihania, tulee varmasti tehtyä usein!