Teki mieli kokeilla täytteen ohjetta tuosta macaron-kirjasta.. Miten tuon nyt sitten suomentaisi, voikinuski?

Itse macaronit ovat tehty samalla ohjeella kuin täällä.

Jaoin ennen marengin lisäämistä massan kahteen osaan, toisen värjäsin vihreäksi (sinisellä ja keltaisella värillä), toisen ruskeaksi kaakaojauheella ja keltaisella pastavärillä.

Vihreästä taikinasta tuli liian löysää mutta ruskea onnistui tosi hyvin, harjoitus siis tekee mestarin!

Vihreät täytin kaupan valmiilla limecurdilla.

Caramel au beurre salé:
125 g tomusokeria
4 cl vettä
6 cl creme fraichea (ohjeessa luki että nestemäistä mutta kun ei kaupassa ollut, ostin sitä jämäkämpää tököttiä ja hyvin toimi sekin!)
100 g suolaista voita

Ihan sataprosenttisen varma en ole tästä ohjeen käännöksestä kun tein sen katsomatta mistään sanakirjasta ja en tosiaankaan ranskaa hyvin osaa, mutta lopputulos maistui hyvälle joten ihan täysin metsään en tainnut mennä?

Laita vesi ja sokeri kattilaan, keitä niin kauan että muuttuu karamellinväriseksi.
Lisää creme fraiche vähitellen sekaan. Keitä kunnes on 108 asteista, ota sitten hellalta ja lisää voi pieninä paloina. Sekoita tasaiseksi. Säilytä jääkaapissa.