Kun lämpömittari alkaa täällä päin Eurooppaa näyttää jo melkein hellelukemia (tänään 20 astetta), ei kovin raskasta ruokaa tee mieli..

2 kanan rintafilettä
öljyä, currya, soijaa, hunajaa
3/4 kurkku
puolikas paprika
purkki säilykepäärynöitä
viinirypäleitä
salaatteja (käytin valmista gourmet-salaattisekoitusta missä oli rucolaa, ehkä lollo rossoa ja jäävuorisalaattia, en enää muista varmaksi ja pussi meni jo roskiin enkä tunnista itse noita niin hyvin :D)

Leikkaa kanafile suupaloiksi. Kuumenna öljy pannulla, lisää curry ja kanapalat. Mausta soijalla. Lorauta hunajaa kanojen päälle ihan paistamisen loppupuolella.

Kuori kurkku, leikkaa paloiksi se, paprika ja päärynät (voi toki käyttää tuoreitakin mutta kaupassa oli nyt vain kovia, ja tähän käy mielestäni parhaiten oikein pehmeät ja mehukkaat päärynät).
Leikkaa myös viinirypäleet puolikkaiksi.

Kaikki ainekset kulhoon ja valmista on.

Voit tarjota myös "krutonkeja" salaatin seuraksi; leikkaa paahtoleipäviipaleet kuutioiksi, sulata pannulla voi, lisää hieman paprikajauhetta voin sekaan, paahda leipäkuutiot pannulla rapeiksi, lisää suolaa halutessasi.

Yleensä olen tähän salaattin laittanut vielä hunajamelonia, nyt vaan en löytänyt sellaista kaupasta ja laitoin nuo viinirypäleet korvaamaan sitä, hyvää tulee kummallakin tavalla!