Rakas mieheni täytti vuosia, ja kakkua pääsi sitten koristamaan lempibändinsä logo!
Täytteen ohje Kinuskikissalta.

1241034739_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:
8 munaa
saman verran sokeria
1 dl maissijauhoja
loput jauhoja (jotta on saman verran kuin munia/sokeria)
2 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta

Täyte:
1½ prk Flora vispiä
300 g maustamatonta tuorejuustoa
2 levyä Pandan tummaa suklaata
Lemon curdia (n.2/3 prk)

Kostutukseen:
7upia

Kuorrutus:
1 dl kermaa
n. 180 g Kick-karkkeja
n. ½ pkt valkoista marsipaania

Pursotukset:
n. 2 prk Flora vispiä
sokeria & vaniljasokeria

Vaahdota munat ja sokeri, lisää kuivat aineet sihdaten. Paista voidellussa vuoassa 180 asteessa noin 40 min.

Halkaise jäähtynyt kakku kolmeen tai neljään osaan.

Sulata suklaa. Vatkaa vispi, sekoita notkistettu tuorejuusto vaahtoon. Sekoita vaahtoon myös jäähtynyt suklaasula.
Täytä kakku: kostuta pohja 7upilla, levitä Lemon curdia ja päälle vielä suklaamousse.

Tee lakritsikinuski: kiehauta kerma, lisää joukkoon kick-karkit, anna sulaa. Keitä miedolla lämmöllä noin 20 min, kunnes pisara seosta jähmettyy kun tiputat sitä kylmään veteen.
Levitä hieman jäähtynyt kinuski kakun pinnalle.

Kauli valkoinen marsipaani ja leikkaa siitä kuvio (tulostin kuvan, leikkasin äärirajat ja käytin sitä sabloonana).

Vaahdota Flora vispi ja pursota kakun reunoille.
Tein reunoille kertakäyttöpursotuspussien mukana tulevalla punaisella tyllalla koripunosta, samalla tyllalla jonkinlaisia kiehkuroita myös pinnalle.