Anoppi teki hienon työn ja valmistui eilen, onneksi olkoon vielä! Juhliin tein nämä kakut:

2161562.jpg

2161565.jpg

Täyte (kahteen kakkuun):
2,5 levyä Pandan valkosuklaata
400 g pakastevadelmia
400 g maustamatonta tuorejuustoa
2 prk Flora vispiä
sokeria

Kostutus:
vaniljasokerilla maustettu maito

Pursotukset Flora vispiä
Koristeena valkosuklaasta tehtyjä kukkasia (Bake & Partyn silikonimuotilla), värjäsin suklaata punaisella nestem. elintarvikevärillä

Sulata suklaa. Notkista tuorejuusto ja sekoita ne hieman jäähtyneeseen suklaaseen. Vaahdota vispit kuohkeaksi. Sekoita vaahtoon juusto-suklaaseos. Lisää sekaan jäiset vadelmat ja täytä kakut.

Pursotin kakkujen päälliset pienellä koripunostyllalla, sivut kertakäyttöisten pursotinpussien mukana tulleilla isoimmalla terällä.