Syötiin tälläistäkin suklaatryffelikakun kylkiäisenä kun tätä pakkasesta löytyi..
1235518.jpg

3 keltuaista
2 ½ dl kookosmaitoa
2 dl kuohukermaa
0,8 dl hedelmäsokeria (Fruisana) /1,2 dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
40 g tummaa suklaata rouhittuna

Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sokerit, lisää kookosmaito. Lisää kermavaahto ja sekoita tasaiseksi. Käynnistä jäätelökone ja kaada seos jäähdytysastiaan, jäädytysaika n. 50 min. Lisää suklaarouhe jäädytyksen puolivälissä.
Ilman konetta: laita seos pakkaseen ja vatkaa n. puolen tunnin välein kunnes jäätynyt, lisää suklaarouhe muutaman vatkauskerran jälkeen. (Sorry, tähän ei ole laiskan miehen/naisen keinoa! ;) )

Aivan tajuttoman hyvää!