Eilen tuli tilaamani tavarat YesDeliltä (ja heti tuli mieleen että olis pitänyt ottaa myös sitä ja tätä ja tuota.. ;D).

Heti piti testata Karpin leivontakirjasta pikkuleipäohjetta, "Karppiunelmat" maistui kyllä tosi hyvälle mutta ei niistä ihan niin hyvännäköisiä tullut kuin kirjassa, jätän ne siis vielä postaamatta ;) Paljon on kyllä suunnitelmissa leipoa, viikonloppuna meillä juhlitaan yksivuotiasta ja onkin kiva että nyt voi karppisokerin kanssa leipoa kaikille sopivia juttuja eikä tarvitse tehdä erikseen itselleni jotain makeutusaineella (kun en halua syöttää niitä lapsille) ja muille muuta! :)

Pari vaahtokarkkiakin tuli maisteltua, nam!

Tuosta karppisokerista (=sukriini) vielä sen verran, törmäsin siihen myös paikallisessa luontaistuotekaupassa, mutta onneksi olin jo tilannut täältä, koska kaupassa se maksoi yli kaksi kertaa enemmän kuin YesDelillä! :O Niin on hinnoissa eroja..

On postiluukusta tullut muutakin kivaa, ensimmäinen lehti 3kk:n tilausjaksosta Leivotaan-lehdestä (jossa juttua tuosta Karpin leivontakirjasta ja muutama resepti siitä myös!) ja Maku-lehti, jonka tilausjakson voitin Nami-hiiren syksykisassa (enää yksi jäljellä!). Niistäkin jo sai paljon ideoita, ja Maku-lehdestä tulikin toteutettua hieman muokaten "Salojen talvimenun" pääruoka (Pekoniin kiedottu peuramureke -meillä nyt ei sattunut peuraa olemaan joten sika-nauta pääsin korvaamaan, korppujauhotkin korvasin sokerijuurikaskuidulla ja täytteeksi kevätsipuli-mustapippurituorejuustoa ja savujuustoa-, paistetut lanttukuutiot ja kirkas voikastike), hyvää oli!

 

Ja nyt olisi myös arvonnan aika!

Kerro oma kokemuksesi/mielipiteesi karppaamisesta/hiilihydraattitietoisesta ruokavaliosta niin osallistut YesDelin tarjoaman palkinnon arvontaan!
Ja jakamalla linkkiä saat toisen arvan :)

Aikaa osallistua on 22.2. asti! Jätäthän kommenttiisi sähköpostiosoitteesi (ei näy muille!) niin saan sitten voittajaan yhteyden :)